SÁHÓ FÉMFORGÁCSOLÓ KFT. - www.sahofemforg.hu - info@sahofemforg.hu | nyomtatta: vendég


Főoldal Kapacitásfejlesztés a Sáhó Fémforgácsoló Kft.-nél.

Kapacitásfejlesztés a Sáhó Fémforgácsoló Kft.-nél.

Kedvezményezett neve:    SÁHÓ Fémforgácsoló Ipari és Kereskedelmi Export és Import Korlátolt Felelősségű Társaság
                                           2836 Baj,Petőfi Sándor út 1.
                                           Tel.: 0036 34 488 436
Projekt címe:                       Kapacitásfejlesztés a SÁHÓ Fémforgácsoló Kft.-nél.
Szerződött támogatás összege:  29 999 994,-Ft
Támogatás mértéke:                   44,45%
Projekt azonosító:                       GINOP-2.1.8-17-2018-02379
Projekt tényleges befejezésének időpontja:  2019.03.08

A projekt tartalmának bemutatása:
Jelen projekt keretében egy STUDER Univerzális CNC palást köszörűgép került beszerzésre. Ezt az univerzális CNC – palást köszörűgépet közepes méretű munkadarabok egyedi és sorozatgyártásban történő köszörülésére fejlesztették.
Különféle opciós lehetőségeivel, mint az aktív mérésvezérlő, kiegyensúlyozó készülék, köszörülés felismerő, és hosszpozícionáló utólagosan is könnyedén más köszörülési feladatokhoz igazítható.
A gép segítségével nem csak modernizálni tudjuk munkánkat, hanem megkíméljük magunkat az alvállalkozói kiadásoktól, a fuvardíjaktól és az esetleges csúszásoktól megrendelőink felé. A fejlesztéssel célunk, hogy illeszkedjünk a növekedő széles választékot igénylő vevői igényekhez, ezzel egyidejűleg növeljük a termelékenységet, valamint csökkentsük a termelési költségeket a tökéletesebb köszörülési minőség által.
A pályázat hosszú távon hozzájárul a képzett munkavállalók megtartásához, a nagy volumenű megrendelések megszerzéséhez, a jó partnerkapcsolatok kiépítéséhez és a cég jövőbeli fejlődéséhez. Célunk, hogy ügyfeleink igényeinek megfelelően tudjunk tevékenykedni. A támogatás szükségességét az is indokolja, hogy cégünk jelentős növekedési potenciállal rendelkezik egy olyan iparágban, ahol nemzetgazdasági szinten is komoly növekedés várható, ezért a cég foglalkoztatási képessége tovább javulhat és egyre több munkavállalót foglalkoztathat. A támogatással olyan fejlesztésre nyílik a cégnek lehetősége, mely segítségével működési költségeink csökkennek, újabb és újabb fejlesztéseket generálhatunk, folyamatos fejlődést biztosíthatunk a partnerek, vevők és munkavállalóink számára is.
Fényképek

 

Ideart Az oldal 66 ms alatt készült el. Felhasználó: vendég